Тони Димитрова се вбеси: Скочи в защита на Петя Дикова, която е в немилост в Би Ти Ви!

Петя Дикова беше свалена от екран и оставена с някакви мижави задачки!

https://goreshto.net/shoubiznes/toni-dimitrova-se-vbesi-skochi-v-zashtita-na-petya-dikova-koyato-e-v-nemilost-v-bi-ti-vi/117346 Goreshto.net
Тони Димитрова се вбеси: Скочи в защита на Петя Дикова, която е в немилост в Би Ти Ви!

Петя Дикова беше свалена от екран и оставена с някакви мижави задачки!

Преди дни гръмна новината затова, че Петя Дикова е в немилост в Би Ти Ви. Пипи, която е на екран от десетилетия, сега е сменена с новите водещи, а на нея й оставиха да разработва някакви мижави репортажчета и задачки. Причината, поне доколкото колегите й коментират, е безумното интервю с Вики от Мастило и децата й, които се показаха крайно невъзпитани в ефир.

Малките стигнаха дотам, че да изкрещят в ефира на Би Ти Ви, че "всички мразят Би Ти Ви", а предаването се излъчваше директно. Разбираемо Петя Дикова позеленя от ужас, но как да реагираш в такъв момент?!

Точно това попита и Тони Димитрова, която изригна бясна в защита на Пипи. Певицата е крайно възмутена от онези, които нападат Дикова и ги попита какво биха направили те на нейно място?! Тони призна, че поведението на двете хлапета е било ужасно и ако тя беше водеща, сигурно е щяла да се "препарира" от шока.

"Срамът категорично не е за Петя! Категорично! Да, срам и позор, но не е тя виновната за това, а други, които сами трябва да се досетят. Така че спрете да хвърляте кал по момичето, което просто си върши работата и попадна на непредвидени и рискови обстоятелства в директния ефир", коментира Тони Димитрова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.