Тони Стораро го обяви за гордостта на фамилията и... Фики се наср@! (застраши живота на детето си)

Фики Стораро явно се е взел на сериозно след хвалбите на тате!

https://goreshto.net/shoubiznes/toni-storaro-go-obyavi-za-gordostta-na-familiyata-i-fiki-se-nasr-at-zastrashi-zhivota-na-deteto-si/129171 Goreshto.net
Тони Стораро го обяви за гордостта на фамилията и... Фики се наср@! (застраши живота на детето си)

Фики Стораро явно се е взел на сериозно след хвалбите на тате!

Само преди няколко дни Тони Стораро даде интервю в национална медия, в което говори надълго и нашироко за семейството и синовете си. За първи път той порица публично малкия си син - Емрах Стораро затова, че постоянно прави глупости и е срам за рода... и го посъветва да гледа брат си, който бил пример.

"Фики е син мечта, той ни е гордостта. Не съм си и мечтал да имам толкова добър и отговорен син. Каквото и да кажа за него, все ще е малко", разчувства се Тони Стораро и нахвали Фикито за десетилетия напред.

Явно обаче това не е било добър ход, защото днес не Емрах, а Фики се наср@ тотално и направи не просто глупост, а сериозно нарушение, с което застраши живота на собствения си син.

Видеото вече се върти в мрежите и показва как Фики Стораро вози сина си в автомобила - на предната седалка, без предпазно столче и без предпазен колан дори. В това време самият певец не просто шофира, а управлява колата, докато... пише съобщения.

Сещате се какъв взрив предизвика това в нета и как стотици потребители скочиха гневни към Фики. Дано съпругата му Гюлджан да е била сред първите, попаднали на клипчето и да му е дала да разбере...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.