Тони Стораро попиля младите: Пияни, дрогирани, развалини... срам!

Тони Стораро се е отчаял от младото поколение!

https://goreshto.net/shoubiznes/toni-storaro-popilya-mladite-piyani-drogirani-razvalini-sram/111832 Goreshto.net
Тони Стораро попиля младите: Пияни, дрогирани, развалини... срам!

Тони Стораро се е отчаял от младото поколение!

Бесен и дори отчаян от младото поколение е Тони Стораро. Човекът-глас, както го наричат в чалгата, даде интервю, в което с носталгия си спомни за своята младост и начина, по който са се забавлявали хората тогава.

"Всичко беше супер. Отидем в ресторанта, поръчаме си нещо за пиене - може малко уиски, ракия, няма лошо... Но след това започнем да си говорим. Много разговаряхме, смеехме се, веселяхме се. Имаше общуване човешко, създаваха се истински връзки, истински приятелства...

А сега какво е - гледам ги - влизат някъде, без значение дали ще са в клуба, или ще са в ресторант на тиха музика - моментално се вадят телефоните и се почва. Всеки се дзвери в мобилния, мълчи като темерут, плюска и пие, после си отиват. И защо са се събрали, да му се не види?!, коментира Тони Стораро.

Най-много се ядосва обаче на дрогите и на пияните младежи, които излизат от дискотеките като плужеци, едва мъкнещи се, някои и пълзящи. "Отвратителна картинка е това, жалко, че се е превърнало в едва ли не мода. Моля се това да се промени и да има закони, които наистина се прилагат. За да върнем нормалността", казва певецът.

Той се радва на факта, че синът му Фики е поумнял и е създал семейство и деца, но се ядосва още на малкия си наследник - Емрах Стораро, който го удря през просото.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.