Тотален взрив: Миро разкри шокираща истина за себе си, за която никой не подозираше!

Миро си призна съвсем откровено, уважава миналото си!

https://goreshto.net/shoubiznes/totalen-vzriv-miro-razkri-shokirashta-istina-za-sebe-si-za-koyato-nikoy-ne-podozirashe/119867 Goreshto.net
Тотален взрив: Миро разкри шокираща истина за себе си, за която никой не подозираше!

Миро си призна съвсем откровено, уважава миналото си!

Мирослав Костадинов, както е пълното име на Миро от Каризма, хвърли в шок много от феновете си с нещо, което призна. Знаем колко набожен е певецът и как винаги се е уповавал на църквата. А има и страшно много приятели свещеници, които почита и цени.

Затова и мнозина останаха ококорени като разбраха, че в миналото си, още докато е бил дори малък, Миро е бил протестант. Самият той сподели това и пусна стара своя снимка, на която е с приятели.

"Никога не ги забравям, много ги обичам и си спомням с нежност и благодарност за тези времена", казва Миро. Всъщност това му прави чест, нищо, че някои от последователите му смятат протестантите, евангелистите и други за един вид секти.

Миро винаги е казвал, че вярата в Бога е в сърцето и ако ще хиляда дебели свещи да запалиш в храма, нямаш ли доброто и вярата в душата си, все едно не си направил нищо.

А иначе странното около Миро отново е бракът му. С Ели са женени от вече доста години, но продължават да живеят основно разделени - той тук, а тя в Лондон, както и да нямат наследници.

Вероятно това е окончателното им решение, но щом това е, което искат и което им харесва, никой няма правото да им се бърка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.