Тотално унижение! Мадалина за Гришо: Мислех го за мъж, а той се оказа недорасляк! (ВИЖ ТУК)

Мадалина Ганеа попиля Гришо!

https://goreshto.net/shoubiznes/totalno-unizhenie-madalina-za-grisho-misleh-go-za-mazh-a-toy-se-okaza-nedoraslyak-vizh-tuk/119785 Goreshto.net
Тотално унижение! Мадалина за Гришо: Мислех го за мъж, а той се оказа недорасляк! (ВИЖ ТУК)

Мадалина Ганеа попиля Гришо!

Връзката им приключи толкова изненадващо, колкото и започна. Григор Димитров и Мадалина Ганеа изглеждаха луди от страст и любов, а мнозина вече се обзалагаха кога ще е датата на сватбата. Вместо сватба обаче, се появи "брадва", която отсече от раз всичко, което ги свързваше.

Може би доволни са единствено родителите на Гришо, които не искаха и да си помислят, че ще имат за снаха по-голяма от него жена, с мнооого дълъг списък с мъже, минали през леглото й.

И докато хасковлията още пази мълчание по темата защо връзката му с Мади приключи, то румънката вчера проговори. И то само как проговори...

Ганеа унизи брутално Димитров като заяви пред цял свят, че е сгрешила много по отношение на него и на това, което е очаквала. "Мислех, че ще имам връзка с мъж, а се оказа, че съм се хванала с дете. С един недорасляк, на когото му трябват още доста години и опит явно, за да се превърне в истински мъж. Но нищо, направих грешка, взех си и поуката", казва Ганеа.

Тя обаче намеси и Лео ди Каприо, както и Джерард Бътлър, за които също заяви, че не са били достатъчно "пораснали" и достойни за нея. При това положение нямаше как потребителите да не се запитат - е, тя ли пък е толкова идеалната и съвършена, че все мъжете й криви?!

"Тази претенция да не мрънка толкова, че накрая само котката й ще я търпи", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.