Това не е новина, това е спорт: Бременната Николета Лозанова пак се пусна г@ла! (СНИМКИ)

Николета Лозанова обожава да се показва!

https://goreshto.net/shoubiznes/tova-ne-e-novina-tova-e-sport-bremennata-nikoleta-lozanova-pak-se-pusna-g-at-la-snimki/121763 Goreshto.net
Това не е новина, това е спорт: Бременната Николета Лозанова пак се пусна г@ла! (СНИМКИ)

Николета Лозанова обожава да се показва!

Бременността на Николета Лозанова, която ще дари с наследник Ники Михайлов, беше новина. Безспорно. Това сега обаче не е новина, това е спорт. Толкова сме свикнали да я гледаме разсъблечена, че надали ще има учудени - бременната НиЛо се пусна г@ла. Е, хайде, добре - не изцяло, а частично.

На фотото тя си прави селфи в огледалото в банята и показва наедрялото си коремче. В което, може би, има не едно, а две бебета. Това е нещо съвсем нормално и дори често срещано при зачеването ин витро, а знаем, че плеймейтката забременя така.

Причината е факт при много двойки, а именно - мързеливи сперматозоиди на Ники Михайлов, който просто не бил в състояние да оплоди половинката си по нормален начин.

Двамата правиха доста опити през последните години и накрая се решиха на ин витро, защото и годинките на Лозанова напредват, време за чакане вече няма.

Николета отдавна мечтаеше да роди бебе от Ники, който е голямата й и съдбовна любов. Самата тя винаги е признавала, че не е обичала мъж толкова силно, дори и бащата на дъщеря си Никол, която роди от Валери Божинов.

Ники Михайлов пък се грижи за момиченцето като роден баща, а и е в добри отношения с Божигол.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.