Това не се беше случвало: Неочакван скандал между Анелия и Галена! (СНИМКИ)

Анелия и Галена винаги са били в добри отношения!

https://goreshto.net/shoubiznes/tova-ne-se-beshe-sluchvalo-neochakvan-skandal-mezhdu-aneliya-i-galena-snimki/137001 Goreshto.net
Това не се беше случвало: Неочакван скандал между Анелия и Галена! (СНИМКИ)

Анелия и Галена винаги са били в добри отношения!

Те никога не са били първи дружки - така, както Преслава и Галена, например, но и никога не са имали лоши отношения и разправии. За нищо. Затова и днес потребителите в нета са на нокти от новината, че Анелия и Галена са в първия си скандал.

Добрата новина е, че не е намесен мъж. Нито Галин Вафлата е преспал с Анелия, нито бившият на последната - Любо Захаринов е хвърлил око на Галена. Причината е чисто професионална, но, признаваме, доста конфузна.

И как да не е, когато това са две от най-успешните чалга диви и двете изкараха клипове, заснети буквално на едно и също място. Неловка ситуация, като не се знае коя първа е направила снимките на мястото. Предполага се, че е Галена, тъй като тя работи отдавна върху новия си албум и вече извади 10 нови песни, но няма значение.

Песента й "Жалко" събра милиони гледания от раз и беше пусната първа в нета. За да не кажат, че е копирала обаче, Анелия избърза и малко по-късно на същия ден пусна своето парче "Съжалявам". И се прецака, твърдят специалисти.

"Песента на Анелия е добра, но в един ден с Галена е груба грешка. Просто към Галена винаги интересът е огромен и излезе ли нещо ново, публиката полудява", коментират те.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.