Това поведение не е "редовно": Светлана обяви раздялата с Християн, а часове по-късно му се обяснява в любов!

Светлана Гущерова за пореден път показва, че не знае какви ги върши!

https://goreshto.net/shoubiznes/tova-povedenie-ne-e-redovno-svetlana-obyavi-razdyalata-s-hristiyan-a-chasove-po-kasno-mu-se-obyasnyava-v-lyubov/138041 Goreshto.net
Това поведение не е "редовно": Светлана обяви раздялата с Християн, а часове по-късно му се обяснява в любов!

Светлана Гущерова за пореден път показва, че не знае какви ги върши!

Да излезеш публично и да обявиш раздялата с мъжа си, а часове по-късно да пускаш снимки, на които сте прегърнати и да му се обясняваш в любов... Е, това го може само Светлана Гущерова. От филърите ли, от ботокса ли, от какво... но плеймейтката се държи наистина неадекватно.

Днес сутринта тя оповести на всеослушание, че с Християн са се разделили, но остават приятели и родители на четирите си обични дечиня. Нямало замесен трети човек във връзката им, но решението за край на съвместното им съжителство било взаимно.

После цъфна новият й пост, в който честити рождения ден на своя Мечо и му казва колко много го обича. Идилия, а?! Или по-скоро шизофрения?! Перхидролената глава на Гущерова явно не може да мисли правилно и поне да следва някаква логика в действията си.

Мненията са най-различни като част от потребителите смятат, че това е поредният опит на Светлето да привлече вниманието върху себе си - нали отскоро започна да продава парфюмчета, барем се сдобие с клиентела.

Други мислят, че наистина е заплашила да напусне Гущеров, защото са финансово доста зле и така да му "извие ръцете" в опит да го накара да намери кинти. Като е видяла обаче, че няма да й се получи и че онзи може да я натири така, както Мара Отварачката, бързо се е "опомнила" и се е замъкнала обратно в общата им квартира.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.