Това вече е прекалено: Бременна ли е с четвърто Светлана Гущерова?!

Светлана Гущерова показва странно поведение относно възпроизводството!

https://goreshto.net/shoubiznes/tova-veche-e-prekaleno-bremenna-li-e-s-chetvarto-svetlana-gushterova/52984 Goreshto.net
Това вече е прекалено: Бременна ли е с четвърто Светлана Гущерова?!

Светлана Гущерова показва странно поведение относно възпроизводството!

Докато преди време мнозина се смеха на Светлана Гущерова и бяха убедени, че ражда като зайка само, за да върже Християн Гущеров, то днес вече са на друго мнение. И то е, че бившата плеймейтка тотално се е объркала в главата що се касае до темата за възпроизводството.

Светлана започна да прилича на Барбито Андреа от Бургас, а именно - докато втората се мъчи да стане рекордьорка по вливки в джуките, то първата смята да грабне рекорда по раждания.

Гущерови вече имат три деца, при това с малка разлика в годините. А Светлана беше заявила в поредица свои интервюта, че иска да има цифром и словом три отрочета. Като роди третото обаче започна да говори за четвърто, а напоследък с особен патос.

Това е и причината някои да са убедени, че тя вече е бременна и носи в утробата си поредното "гущерче". Боим се обаче, че и него да роди, тя няма да спре, докато не даде на Хрисито поне футболен тим. Близки до семейството им се смеят и казват, че двамата нямат общи теми за разговор, така че възпроизводството е това, което ги свързва.

"Като няма какво да правят и хоп - легнат си. А Светлана хваща като по поръчка и ето ти бебе. Но наистина, ако не са децата, как ги виждате тези двамцата?! Така поне някакъв смисъл има да са заедно", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.