Тоя хаптен си повярва! Джино Бианкалана се изцепи: Аз трябваше да съм първият ерген, правеха предаването за мен!

Джино Бианкалана разсмя социалните мрежи!

https://goreshto.net/shoubiznes/toya-hapten-si-povyarva-dzhino-biankalana-se-izcepi-az-tryabvashe-da-sam-parviyat-ergen-praveha-predavaneto-za-men/130779 Goreshto.net
Тоя хаптен си повярва! Джино Бианкалана се изцепи: Аз трябваше да съм първият ерген, правеха предаването за мен!

Джино Бианкалана разсмя социалните мрежи!

Към днешна дата върви третият сезон на риалитито "Ергенът" с главно действащо лице Алек Младенов. Няма защо да припомняме, че във втория сезон се изяви пианистът Евгени Генчев, а абсолютният старт на формата като цяло тръгна с фитнес инструктора Виктор Стоянов.

Е, ако си мислите, че тези момчета и по-специално Виктор, са били първият избор на продуцентите на предаването, грешите. Нищо не знаете на практика, докато не се появи той, за да ви го обясни. Кой е той ли - ами Джино Бианкалана, който изгря у нас с участието си във ВИП Брадър.

Та бившият брадър днес събощи гръмко, че, видиш ли, той е трябвало да бъде първият ерген и че предаването е започнало да се обмисля и да се прави заради него. Защото бил толкова известен след Брадъра и толкова женки му тичали по петите, че родни продуценти и сценаристи решили да избият рибата като му намерят булка в ефир.

Тогава обаче Джино претърпял катастрофата, а после срещнал Кристиана Канева, което попречило на реализацията на проекта. Смях да видиш!!! Явно момчето много си повярва, но думите му хвърлиха в неудържим кикот потребителите в нета.

"Този ли, бе?! Тая мишка в "Ергенът"?! На Джинката и пет участнички нямаше да могат да му съберат, коя ще влезе вътре за него?! Щото е богат ли, или щото е хубав?!", попиляха го в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.