Този е за лечение: След обидите към Азис и Галин, Емрах Стораро заплаши с бой рапъра Атанас Колев!

Атанас Колев обаче отвърна на Емрах!

https://goreshto.net/shoubiznes/tozi-e-za-lechenie-sled-obidite-kam-azis-i-galin-emrah-storaro-zaplashi-s-boy-rapara-atanas-kolev/123925 Goreshto.net
Този е за лечение: След обидите към Азис и Галин, Емрах Стораро заплаши с бой рапъра Атанас Колев!

Атанас Колев обаче отвърна на Емрах!

Това момче има сериозни проблеми и е за консултация с психолог, или постоянно е на силни психотропни вещества??! Поведението на Емрах Стораро винаги е било скандално, защото той явно осъзнава, че не може да се похвали с гласа и таланта, който притежават баща му - Тони Стораро и батко му - Фики Стораро.

Явно комплексите и чувството за малоценност го тресат яко, защото още от старта на така наречената си кариера, Емрах не впечатлява с песни, а с простотии. Алкохол, дрога, жени - това е неговото верую и отдавна вече е омръзнал на всички.

Сега обаче, кой знае защо, е започнал и да се заяжда с колеги от музикалния бранш. Помним, че само преди дни той нарече п**ераси тримата чалга певци - Галин, Азис и Меди. А днес вече е отправил заплахи за побой на рапъра Атанас Колев.

Да, ще кажете - какво общо имат пък тези двамата, те дори не са от един стил музика. Ние се запитахме същото, но се оказа, че Наско Колев се е ядосал от обидите на Емрах към Азис и сие, и го е злепоставил в мрежата като е коментирал, че Емрах трябва да се научи да пише и да чете.

Малкият Стораро мигом скочи и запретна ръкави, а Атанас Колев не се поколеба да го увери, че ще отиде на въпросната "боксова" среща, само да му каже къде и кога.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.