Тревожно: Ето защо Галена не отпразнува дори рождения си ден!

Галена навърши 38, но само в компанията на семейството си!

https://goreshto.net/shoubiznes/trevozhno-eto-zashto-galena-ne-otpraznuva-dori-rozhdeniya-si-den/110922 Goreshto.net
Тревожно: Ето защо Галена не отпразнува дори рождения си ден!

Галена навърши 38, но само в компанията на семейството си!

Галена, която имаше рожден ден на 21 май, не вдигна веселба за празника. Тя, певицата, която винаги е била по шумните и пищни купони, този път се скри в дома си и отбеляза датата единствено със семейството си. Вече мина седмица от празника й, но съобщение за тържество няма, няма и да има.

Галена не обясни защо е избрала да посрещне 38-те си години у дома, но близки до нея разкриха причината. Както може да се сетите, тя е ясна отдавна. Става дума за здравето на смядовката, което е сериозно разклатено от инжекциите, които не спира да си поставя, за да е слаба.

Знаем, че това са инжекции за болни от диабет хора, които са на инсулин и за които е жизненоважно да приемат дозата си. Заради такива като Галена и много други, повлачили се по нейния пример, има хора, които остават без инсулина си и това е престъпление.

Не стига, че Галена взима нещо, което е предназначено за друг и застрашава здравето му, но и съсипва своето собствено. Всички виждат в какво се е превърнала - ходещ скелет, но явно и това не й е достатъчно. Все по-често се отменят и нейни участия по здравословни причини, а специална лична сестра ходи с нея навсякъде, където тя пътува.

"И това ако не е болен акъл, здраве! Тая чалга и простащина им е изпила и малкото мозък, с който изобщо са дошли да влязат в бранша", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.