ТРУС!!! Актьори и певци излизат на масов протест: Искат оставката на Боби Михайлов и БФС!

Имената на тези, които ще участват в протеста, стават все повече!

https://goreshto.net/shoubiznes/trus-aktyori-i-pevci-izlizat-na-masov-protest-iskat-ostavkata-na-bobi-mihaylov-i-bfs/120928 Goreshto.net
ТРУС!!! Актьори и певци излизат на масов протест: Искат оставката на Боби Михайлов и БФС!

Имената на тези, които ще участват в протеста, стават все повече!

Долу Боби Михайлов, долу БФС - това крещят в нета, а на 16-ти ноември и на улицата десетки родни актьори и певци. Да, правилно четете - гилдията на творците се вдига и излиза на протест в защита на футбола, който, според тях, а и според всеки нормален човек, от години е на изчезване в България.

Пръв на бунт се вдигна Захари Бахаров, който заяви, че отказва повече да търпи некадърното управление на футбола у нас и разпада му. Мигом към него се присъединиха още и още творци, сред които Вики от Мастило, която призна, че нищо не разбира от играта, но знае, че я съсипват.

Димитър Рачков, Мариян Вълев - Куката, внукът на Николай Гяуров, Стилиян Петров, Бойко Кръстанов, Маги Халваджиян и още редица други наши светски и културни лица са категорични, че на обявената дата излизат лично в два града - София и Пловдив.

В протеста ще се иска оставката на Боби Михайлов, който от години е шеф на БФС, както и на цялото ръководство на Съюза. Знаем, че основен противник на Михайлов от доста време насам е Димитър Бербатов, който на няколко пъти се бори за поста му.

Въпреки недоволството на все повече хора, настоящият директор Михайлов отказва да подаде оставката си и вероятно няма да го направи и след обявения протест.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.