ТРУС! Десислава Радева предложи брак на млад мъж в мрежата! (Той изплашено: Ами президентът?! - СНИМКИ)

Десислава Радева предлага брак на Иван Иванов от Невша!

https://goreshto.net/shoubiznes/trus-desislava-radeva-predlozhi-brak-na-mlad-mazh-v-mrezhata-toy-izplasheno-ami-prezidentat-snimki/144064 Goreshto.net
ТРУС! Десислава Радева предложи брак на млад мъж в мрежата! (Той изплашено: Ами президентът?! - СНИМКИ)

Десислава Радева предлага брак на Иван Иванов от Невша!

Все си мислехме, че всичко сме видели, но ето на - грешали сме. Преди около час съпругата на президента Румен Радев предизвика 7 по Рихтер в мрежата, предлагайки брак на млад мъж от варненско село.

Да, да - няма лъжа и измама, а профилът, който виждате, не е фейк. Това е личният профил на първата дама, която може и да е омъжена за държавния глава, но явно не е безразлична към по-младите, чаровни и остроумни мъже.

Късметлията се казва Иван Иванов и е от село Невша, община Ветрино. Зевзекът е сингъл, така че поне него няма кой да го ревнува. Същият се изявява редовно в мрежата с колкото шеговити, толкова и хапливи, саркастични постове и явно е привлякъл вниманието на Деси Радева.

Пита се какво прави госпожа президентшата по нощите, че не е в леглото до съпруга си, а цъка из Фейса, но това е друга тема. Днешната е, че тази вечер тя обра точките!

Деси Радева изригна с публичен коментар под поредния забавен пост на Ванката - искало й се да му предложи брак или поне съвместно съжителство. В Невша. Демек е толкова омаяна от него, че у село е склонна да живее.

Десислава говори на Иванов на "Ви", от което следва, че не се познават лично и не си правят майтапи като сакън приятелчета.

А самият Иван се притесни и попита дали президентът няма да се "поразсърди малко" на това, иначе така примамливо, предложение. "Сигурно... малко", отвърна му Радева, която направи сеир на стотици потребители.

Дали искрата ще се превърне в пожар и ще се вземат ли "младите", ще разберем тепърва.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.