ТРУС: Лили Иванова слиза от сцената! Това беше...

Лили Иванова слиза от сцената, решението й е взето!

https://goreshto.net/shoubiznes/trus-lili-ivanova-sliza-ot-scenata-tova-beshe/132291 Goreshto.net
ТРУС: Лили Иванова слиза от сцената! Това беше...

Лили Иванова слиза от сцената, решението й е взето!

Страшна бомба хвърлиха от екипа на Лили Иванова с новината, че примата на родната музика слиза от сцената. Да, това е изцяло нейно решение и добре обмислено, предвид възрастта й и факта, че цялото това огромно натоварване покрай концертите и пътуванията вече й идва в повечко.

Все пак тази година Лили ще е затрупана с изяви, тъй като е планирала и вече се разпродават билетите за нейни концерти из цялата страна. Тя ще направи невиждано турне като дори ще пее в лозе, както вече бе съобщено. А цената на билета за "лозето" - известна винарна изба, ще бъде 600 лева.

Мнозина възроптаха срещу цените, но ако това означава да видиш и чуеш на живо една наша истинска легенда за последен път, то определено си струва. Лили се радва на множество фенове и не обръща внимание на хейтърите.

Умората и трудното възстановяване след концерти и турнета обаче я накарало да реши да се погрижи за себе си и да откаже да пее от догодина. Последно тя планира огромен бенефисен концерт, вероятно в Арена Армеец, а после ще се отдаде на заслужена почивка и може би пътувания за развлечение.

Въпреки че крие годините си, говори се упорито, че тази година примата ще има юбилей й ще навърши 90 години, което не е шега работа. Пожелаваме й да е здрава и да ни радва още дълги години!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.