ТРУС! Наша певачка избухна: Направила го с Джокович след мача, той я оплодил в хотел! (ВИЖ ПОТРЕСА ТУК)

Въпросната певачка шокира с думите си за Джокович!

https://goreshto.net/shoubiznes/trus-nasha-pevachka-izbuhna-napravila-go-s-dzhokovich-sled-macha-toy-ya-oplodil-v-hotel-vizh-potresa-tuk/143425 Goreshto.net
ТРУС! Наша певачка избухна: Направила го с Джокович след мача, той я оплодил в хотел! (ВИЖ ПОТРЕСА ТУК)

Въпросната певачка шокира с думите си за Джокович!

Сигурни сме, че големият Новак Джокович е виждал много лудости в живота си, но такъв кукумицин като нашата певачка Рашия, не е. И дано и да не среща подобни екземпляри, защото... сами ще видите защо.

Рашия, която е родена като мъж, избухна тази сутрин в ранни зори в нета, с бомбастичната вест, че е бременна. Бременна била от Ноле! Сюрпрайз, а?!

Същата тази смугла "хубавица" разказа с подробности как легендата в тениса я пожелал в дискотеката, в която отиде с Гришо след благотворителния им мач в София. Същата дискотека, в която Камелия му изпя "Луда по тебе"...

"Объркала бях тоалетните и влязох в мъжката, където се натъкнах на Джокович. Той таман го беше извадил и пикаеше. Видя ме и ме загледа, личеше си, че ме пожела на момента. Записа ми телефона, но нямаше как да останем заедно в клуба, затова после ми звънна да отидем в хотела му. Там правихме супер як секс и аз забременях. Днес сутринта разбрах, че съм бременна, как стана не знам. Може би, защото имам много мощни и гъвкави гениталии", написа Рашия.

И заяви, че сега ще съобщи благата вест на Джоката, който още не подозирал. И който трябвало моментално да признае детето и да се ожени за нея.

Ноле, съчувстваме ти, брат. Бягай, колкото ти крака държат!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.