ТРУС!!! Валерия Дакова от "Ергенът" се показа като пълна психарка, втрещи всички! (СНИМКИ)

Валерия Дакова от "Ергенът" надали скоро ще си намери гадже!

https://goreshto.net/shoubiznes/trus-valeriya-dakova-ot-ergenat-se-pokaza-kato-palna-psiharka-vtreshti-vsichki-snimki/142370 Goreshto.net
ТРУС!!! Валерия Дакова от "Ергенът" се показа като пълна психарка, втрещи всички! (СНИМКИ)

Валерия Дакова от "Ергенът" надали скоро ще си намери гадже!

Ако няма мъж до себе си в момента, Валерия Дакова от "Ергенът" надали скоро ще намери такъв. И едно е сигурно - след светлината, в която се показа, Алек Младенов "хвърля сол" през рамо и се благодари, че не е избрал нея за спътница в живота.

Шегата настрана, разбира се, но ергенката Вал наистина направи нещо невиждано и откровено брутално. Тя се показа като пълна психарка в мрежата с новата си фотосесия, която е направо извратена.

Както виждаме, Дакова е облечена като секси ученичка, но цялата покрита в кръв, а в ръката си държи нож, също окървавен. Идеята е ясна - Валето е заклала нещо или по-точно някого и сега се кефи на деянието - това издава погледът й, който е... "ела, че ми трябваш".

След като я обявиха за пълно ку-ку, някои потребители я попитаха дали това не е послание към Алек Младенов, но едва ли. Още след формата тя го насоли подобаващо пред камерите като заяви, че за нея той изобщо не е мъж, оставяйки двете финалистки да го чакат като барани яйца. А той офейка.

Самата Валерия обаче имаше доста проблеми със себе си и призна неведнъж в предаването, че е била с гаджета, които са я тормозили, както психически, така и физически.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.