Туш!!! Диона се покая в манастир, питат я: С визията на пача ли се появи вътре?!

Диона заяви, че е отишла в манастир, за да търси опрощение!

https://goreshto.net/shoubiznes/tush-diona-se-pokaya-v-manastir-pitat-ya-s-viziyata-na-pacha-li-se-poyavi-vatre/127868 Goreshto.net
Туш!!! Диона се покая в манастир, питат я: С визията на пача ли се появи вътре?!

Диона заяви, че е отишла в манастир, за да търси опрощение!

Наглата Диона, която показваше, че изобщо не й пука за това, че са я арестували да шофира друсана и в продължение на седмици го играеше "над закона", днес подви опашка.

Певачката изненадващо сподели, че е отишла в манастир, за да се покае за грешката си и да потърси опрощение. Тя е избрала за целта Драгалевския манастир като записа кратко клипче, съпроводено с тъжна музика.

Потребителите обаче не са толкова прости и моментално я попитаха две неща. Първото бе дали след манастира отново не е надигнала чашката и да си вземе дозата. А второто - дали се е явила в Светата обител с дрешките, с които се снима по мрежата.

"И там ли отиде барната като пача, или се сети, че трябва да си сложиш нещо човешко?! Ако имаш такова, де... Дионче, хубаво е, че си отишла в манастира, но не е достатъчно. Достатъчно ще е ако коренно се промениш и спреш да се държиш и да изглеждаш като парцал, защото деца те гледат и те копират. Примерът, който им даваш, е престъпен", коментират в нета.

А самата певица показа, че си е сменила и визията. Сега тя е с по-дълга и права коса с бретон, като дори цветът е леко променен. Тепърва ще видим дали чалгарката ще промени и друго, освен външното, което силно й препоръчваме.

Източник: Crimsbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.