ТУШ!!! Ники Дойнов закъснял за собствената си сватба! (ето и странното му запознанство с Петя)

Петя Иванова всъщност била инициатор на любовта им!

https://goreshto.net/shoubiznes/tush-niki-doynov-zakasnyal-za-sobstvenata-si-svatba-eto-i-strannoto-mu-zapoznanstvo-s-petya/135218 Goreshto.net
ТУШ!!! Ники Дойнов закъснял за собствената си сватба! (ето и странното му запознанство с Петя)

Петя Иванова всъщност била инициатор на любовта им!

Съпрузите Ники Дойнов и Петя Иванова имат обща история като във филм и това важи и за самото им запознанство. Странно и дори мнозина отказват да повярват, но инициатор на любовта им била Петя. Ако тя не беше потърсила Ники Дойнов, вероятно никога нямаше и да се познават.

Петя обаче си го харесала и веднъж, при това точно навръх Бъдни вечер, решила да му пише във Фейсбук. Изпратила му съобщение в Месинджър като не била сигурна дали изобщо ще й отговори и какво ще си помисли за нея - дали пък не е луда...

Е, тук и съдбата била с нея и й помогнала, защото Дойнов не само отговорил на съобщението, но и провели дълъг и интересен разговор. Толкова интересен, че още на другата вечер били навън на вечеря, а Юксел Кадриев имал щастието пръв от колегите на Ники да се запознае с Петя.

Двамата заживяват заедно, ражда им се дете, а пет години по-късно се женят във винарска изба на приятел на Дойнов до Ивайловград - място, което новинарят обожава и твърди, че му напомня на любимата му Тоскана.

На самата сватба също имало сакатлъци, защото Дойнов закъснял, но същото направила и булката. Той трябвало в последния момент да си подкъси панталона, а тя се отплеснала при фризьора.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.