Туш!!! Щерката на Николета Лозанова празнува 12 годинки в... нощен клуб!

Дъщерята на Николета Лозанова стана на 12!

https://goreshto.net/shoubiznes/tush-shterkata-na-nikoleta-lozanova-praznuva-12-godinki-v-noshten-klub/130782 Goreshto.net
Туш!!! Щерката на Николета Лозанова празнува 12 годинки в... нощен клуб!

Дъщерята на Николета Лозанова стана на 12!

Първородната щерка на Николета Лозанова - Никол Божинова, стана на 12 годинки вчера, да е жива и здрава! Както знаем, тя е плод на любовта от първия брак на НиЛо с Валери Божинов, а съвсем скоро й се появи сестричка - малката Борислава с татко Ники Михайлов.

Никол навърши 12 вчера, на 1 април, но този път си остана в България, защото Лозанова не може да пътува след скорошното раждане. Не това обаче шокира мнозина, а мястото, на което Николчето отпразнува рождения си ден. И това място бе... нощен клуб.

Да, нощен клуб, очевидно запазен само за партито на малката госпожица и на което глас изви моделът и уж певица Биляниш. Казваме уж, защото колкото и да се напъва, Биляниш така и не успява да блесне с хитове и с фенове на парчетата си, но явно малките момиченца я харесват, вероятно заради визията.

Партито на рожденичката беше в нощно заведение, но на него присъстваха само и единствено лица от женски пол. Гостите бяха момиченца, приятелки и съученички на Никол, а Николета също беше там, разбира се, за да наглежда малките.

Предполага се, че бебето Борислава е оставено на грижите на бабите, а и татко Ники Михайлов също си е бил у дома. За него това е първо дете, нищо, че вече има опит като доведен татко на Никол.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.