Тя добре ли е?! Диана Димитрова за “бияча” Вергов: Целува се прекрасно!

https://goreshto.net/shoubiznes/tya-dobre-li-e-diana-dimitrova-za-biyacha-vergov-celuva-se-prekrasno/47168 Goreshto.net
Тя добре ли е?! Диана Димитрова за “бияча” Вергов: Целува се прекрасно!

Диана Димитрова не спира да озадачава!

Добре ли е Диана Димитрова, се питат потребители в нета, след като на бял свят излезе поредното разкритие за нея. Оказа се, че актрисата, която обвини официално Юлиан Вергов в побой, случил се през 2017-та, година по-късно, през 29018-та се къса да го хвали по медиите.

В интервю за списание “Ева” Диана Димитрова възторжено обявява Вергов за уникален актьор, много добър в професията си и… талантлив целувач. “Целува се прекрасно, талантливо… Не го познавам особено добре като човек, но като професионалист определено ме грабна”, сипе похвали Димитрова. Пак повтаряме, че година по-рано тя е била пребита от Вергов, както твърди сега.

Тези дни тя отиде в полицията и даде показания като категорично е изрекла името на Вергов в обвиненията си. Пита се обаче защо го прави пет години след побоя и защо година след ударите се е радвала как сладко се целуват с “бияча”?!

Естествено, това позабравено интервю разбуни още повече духовете в мрежата като все повече хора твърдо заявяват, че са на страната на Вергов. И не, защото подкрепят физическото насилие, а защото, според тях, в думите и действията на Димитрова има нещо нелогично, абсурдно и много съмнително.

“А и е крайно време да млъкне и да остави властите да си вършат работата”, съветват я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.