Тя е малка, но вече знае! Сузанита се мазни на свекърва си: Златна си! (ВИЖ ТУК)

Сузанита знае как да си урежда кой да гледа бебето!

https://goreshto.net/shoubiznes/tya-e-malka-no-veche-znae-suzanita-se-mazni-na-svekarva-si-zlatna-si-vizh-tuk/121124 Goreshto.net
Тя е малка, но вече знае! Сузанита се мазни на свекърва си: Златна си! (ВИЖ ТУК)

Сузанита знае как да си урежда кой да гледа бебето!

Сузанита може да е малка, но вече се е обиграла и ошлайфала от живота на възрастна, който води още от 14-годишна. А и вече има син, което я накара да порасне още повече, или поне така се надяват всички.

Че щерката на Орхан Мурад е захитряла, си пролича от отношението й към родителката на Марк Славов - Светлана. Знаем, че обикновено снахи и свекърви не се долюбват, но това не важи за татуираната певица. Тя не спира да се мазни на свекито си и да твърди публично колко е "златна и добра"...

"Ей, ама е опасна. Как само си урежда кой да й гледа бебето като иска да се забавлява и да ходи да купонясва някъде по баровете. Ако е скарана със Светлана, на кого ще оставя Матиас?! Шенай е в чужбина, а с Орхан не си говорят от години. Ще трябва да кукува вкъщи и да бави бебето сама, защото Марк е лесен - ще се хване и ще излезе, на бащите им е широко около врата", коментират потребители в нета.

Засега явно нещата вървят по мед и по масло, и бабата се радва на ухажването на снаха си. Разбира се, Сузи Мурад не й е истинска снаха, защото няма сключен брак с Марк Славов.

Интересно е, че двамата дори не повдигат темата, макар да имат бебе. А може би Сузанита се опасява да не се получи като брака на родителите й и затова да е решила да пасува.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.