Тя го обича повече: Мария Тарашманова с неочаквано обяснение в любов към Виктор Стоянов, а той... (ВИЖ ТУК)

Мария Тарашманова явно е по-влюбената от двамата!

https://goreshto.net/shoubiznes/tya-go-obicha-poveche-mariya-tarashmanova-s-neochakvano-obyasnenie-v-lyubov-kam-viktor-stoyanov-a-toy-vizh-tuk/54792 Goreshto.net
Тя го обича повече: Мария Тарашманова с неочаквано обяснение в любов към Виктор Стоянов, а той... (ВИЖ ТУК)

Мария Тарашманова явно е по-влюбената от двамата!

Казано е, че в една връзка винаги единият е този, който обича повече от другия и това е нормално. Любовта не е стока и няма начин да бъде разпределена строго по равно, но е за предпочитане по-обичащият все пак да е мъжът - при все, че им знаем слабите ангели...

Е, във връзката на бившия ерген Виктор Стоянов и Мария Тарашманова обаче явно е обратното и младата девойка е тази, която показва по-голяма влюбеност. Дори публично, защото тя не крие чувствата си към Стоянов.

Преди дни той чукна 33 години, а приятелката му счете за нужно да изригне публично в мрежата с обяснение в любов, на което мнозина мъже, а и жени, ще завидят. Вместо Виктор да й се обяснява, Мария е тази, която винаги досега е показвала любовта си и явно го е разглезила.

"Знам, че не обичаш тържествата за рождения си ден, но аз искам да го направя специален. Този ден, както и всеки друг в живота ти, защото те обичам. Обичам да се будя до теб и съм щастлива от това. Дори и да грешим, дори и да повтаряме едни и същи грешки, важното е да сме заедно. Обичам те много, звяр и съм твоя завинаги", написа Тарашманова, от което пролича, че явно със Стоянов имат търкания. А и той самият беше признавал, че не е лек характер.

Интересното още е, че Виктор остави някак си висящи думите на гаджето си и не й отвърна подобаващо, което направи лошо впечатление на мнозина потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.