ТЯ СЕРИОЗНО ЛИ: Жана Бергендорф ражда от новия си, когото познава едва от месеци! (ВИЖ ТУК)

Жана Бергендорф е на 38 и иска още едно дете!

https://goreshto.net/shoubiznes/tya-seriozno-li-zhana-bergendorf-razhda-ot-noviya-si-kogoto-poznava-edva-ot-meseci-vizh-tuk/144569 Goreshto.net
ТЯ СЕРИОЗНО ЛИ: Жана Бергендорф ражда от новия си, когото познава едва от месеци! (ВИЖ ТУК)

Жана Бергендорф е на 38 и иска още едно дете!

Жана Бергендорф е на 38 години и има един вече пораснал син - Леон. Певицата обаче иска второ дете и смята да го роди незабавно от новия си приятел, чието име и самоличност още крие. Жана твърди, че човекът бил прекрасен и страшно свестен, за разлика от всичките й бивши гаджета.

"През целия ми живот досега съм ходела единствено с боклуци. От един тъпанар на друг се мятах и бях адски тъпо същество. Знам, че голяма част от вината е моя, защото аз съм обърнала внимание на тези мъже и съм си ги представяла в друга светлина, но ето, че помъдрях", хвали се Бергендорф.

Близки до нея обаче не са съгласни с последното, защото според тях е абсолютна идиотия да искаш да заченеш от мъж, когото познаваш от броени месеци. Особено с миналото на Жана и зависимостта й от дрогата, от която едва се отърва и още прави опити да не се върне към нея.

"Как така ще раждаш от някой си аланкоолу, еле при твоя богат опит с мъже, които за нищо не стават?! А и като е толкова свестен и готин, защо го крие и не го показва на света?! Само това й трябва на Жана - да надуе корема, да роди, а после онзи да се окаже поредният боклук и да остане сама с бебето. Ако не за себе си, то поне за детето трябва да мисли", коментират запознати.

И се надяват да й дойде акълът в главата и да размисли за това безумие.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.