УАУ: 65-годишната Нели Рангелова се разхвърли на гръцки плаж! (СНИМКИ)

Нели Рангелова показа топ тяло, на което да завидят и младите!

https://goreshto.net/shoubiznes/uau-65-godishnata-neli-rangelova-se-razhvarli-na-gracki-plazh-snimki/134979 Goreshto.net
УАУ: 65-годишната Нели Рангелова се разхвърли на гръцки плаж! (СНИМКИ)

Нели Рангелова показа топ тяло, на което да завидят и младите!

Абе, че генът си е ген, знаем отдавна и е доказано, но и поддръжката си е важна. Това доказа за енти път естрадната ни дива Нели Рангелова, която забегна на ранна морска ваканция в Гърция.

Рангелова е избрала тамошните плажове по няколко причини като основните са, че в южната ни съседка наистина знаят как да се държат с туристите, условията са чудесни, морето чисто и най-вече - няма много нашенци, които да я разпознаят и да й попречат на релакса.

Нели Рангелова пусна снимки от плажа, с които събра очите на силния пол, но и си спечели завистта на нежния. Ами, няма как да си кривим душите - за своите 65 години тя е просто топ. Нито възрастта й личи, нито мерките й са се променили.

Разбира се, фотосите са леко пипнати и поизгладени, но в никакъв случай толкова драстично, колкото го прави една уж млада Андреа, примерно. Знаем, че Рангелова има силикон в пазвата си и то от доста време, а и редовно ходи на подмладяващи процедури в реномирани столични естетични клиники.

Тя все още е и първа дружка с певеца Георги Христов, който също има вила в Гърция, но не е ясно дали са заедно по време на тази й ваканция.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.