УАУ: Нарязаната Дебора от Стара Загора се появи като гореща мацка в нета! (СНИМКИ)

Дебора Михайлова си върна лицето и самочувствието!

https://goreshto.net/shoubiznes/uau-naryazanata-debora-ot-stara-zagora-se-poyavi-kato-goreshta-macka-v-neta-snimki/120938 Goreshto.net
УАУ: Нарязаната Дебора от Стара Загора се появи като гореща мацка в нета! (СНИМКИ)

Дебора Михайлова си върна лицето и самочувствието!

Не е за вярване в какъв вид се показа в мрежата Дебора Михайлова. Както знаем, това е Дебора от Стара Загора, която бе жестоко нарязана преди месеци от гаджето си Георги Георгиев. Нарязана дотам, че бе обезобразена и с направени цели 400 шева по тялото и по лицето.

Е, днес вече ужасът е зад гърба й, поне привидно. Дебора се появи за първи път в нета отново в целия си блясък - с модни дрешки, дълга коса и слънчеви очила, зад които обаче неимоверно крие болката си.

"Тези травми не заздравяват толкова бързо. Добре е, че момичето проявява желание за живот, иска да бъде красива, да се покаже, това са хубави знаци. Но само тя си знае какви мисли идват в главата й, когато остане сама със себе си вечерта", обясняват психолози. И съветват близките на Михайлова да не я оставят да се чувства самотна, а нея - да си намери хоби, на което да се отдаде.

Знаем, че Галин направи песен, в която включи и Дебора. Старозагорката бе показала в клипче, че пее доста добре и чалга идолът на тийнейджърите направи жест като записа песен с нея.

Коафьорът Венелин Кондаков пък й беше подарил красива и скъпа перука от естествен косъм, която върна съсипаната от изверга Георги красота на момичето.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.