УАУ! Ще я познаете ли: Дебора от Стара Загора се превърна в убийствена мадама! (СНИМКИ)

Дебора от Стара Загора шашна всички с новата си визия!

https://goreshto.net/shoubiznes/uau-shte-ya-poznaete-li-debora-ot-stara-zagora-se-prevarna-v-ubiystvena-madama-snimki/116370 Goreshto.net
УАУ! Ще я познаете ли: Дебора от Стара Загора се превърна в убийствена мадама! (СНИМКИ)

Дебора от Стара Загора шашна всички с новата си визия!

Не можахме да я познаем, признаваме. Дебора от Стара Загора не е това момиче, което видяхме след гнусното престъпление на изрода Георги Георгиев. Тогава от екрана ни гледаше едно изплашено, свито и тъжно същество, което едва успя да обели няколко думи с тихо гласче...

За щастие младото момиче получи огромна помощ и подкрепа от много места и днес, месец по-късно, е коренно различна. Да, раните и белезите по тялото й си стоят, тези в душата също, но тя направи първата крачка - осмели се да продължи живота си и то с усмивка.

Днес Дебора Михайлова се появи в нета с визия, която "утрепа" мнозина. Тя не прилича на себе си, а коренната й промяна се дължи на косата. Косата, която извергът Георги острига, но тя отново е на главата й, дори в по-модерен цвят.

Старозагорката вече се движи със специално направена за нея перука, която й е подарък от известния фризьор Ивайло Колев. Тя е в леко червеникав цвят и превърна Дебора отново в супер гадже.

"Така е още по-хубава, отколкото с черната коса, направо е разцъфнала като розичка, браво! Тепърва й предстоят прекрасни неща и моменти в живота, докато онзи урод, който й посегна, ще гледа слънцето през решетките", окуражават я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.