УАУ: Вижте 56-годишната Малина на плажа в Гърция! (ама и доста се е "барнала" - СНИМКИ)

Малина определено има добро тяло, но се вижда и че се е коригирала!

https://goreshto.net/shoubiznes/uau-vizhte-56-godishnata-malina-na-plazha-v-garciya-ama-i-dosta-se-e-barnala-snimki/113884 Goreshto.net
УАУ: Вижте 56-годишната Малина на плажа в Гърция! (ама и доста се е "барнала" - СНИМКИ)

Малина определено има добро тяло, но се вижда и че се е коригирала!

56-годишната Малина се пусна по бански от плажа и събра в точка очите на разгорещените мераклии. Които много ще ти гледат дали чалга певицата е ползвала филтри, дали се е фотошопирала и дали се е коригирала. На кого му пука, след като е наперила ей такива ми ти балони...

Истината е, че Малина действително се радва на добро телосложение, а за възрастта й дори близо до съвършеното. Никой не й дава годините, но и тя старателно прикрива бръчки и отпусната кожа с очила, шапки и разбира се, тънкостите на програмките за красота в телефона си.

Когато я видим на живо, ясно личи, че по лицето и особено по ръцете и по шията й има издайническите белези на възрастта. Говорим за петна, за изпъкнали вени, за по-груба кожа и разбира се, за отпуснатост и бръчки. Е, това няма как да се види на фотосите, за което не я виним - всяка втора жена в мрежата изобщо, не се пуска на снимка, без да се барне.

Не е ясно с кого Малина е на почивка в Гърция, но е избягала от нашето море по две причини. Първата е ясна - да не я разпознават и да може да си отдъхне наистина с кеф. А втората - ами гръцкото море отдавна се слави като много по-предпочитано и добро от нашето. Най-малкото, защото се връщаш от него здрав, а не със стомашен вирус.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.