Уау: Жената на Орлин Горанов предизвика фурор в мрежата! (СНИМКИ)

Валя Горанова не ревнува известния си съпруг, макар че се носеха слухове!

https://goreshto.net/shoubiznes/uau-zhenata-na-orlin-goranov-predizvika-furor-v-mrezhata-snimki/111475 Goreshto.net
Уау: Жената на Орлин Горанов предизвика фурор в мрежата! (СНИМКИ)

Валя Горанова не ревнува известния си съпруг, макар че се носеха слухове!

Той си е мой и само мой, никоя не може да си сложи лапите върху него - сякаш това казва жената на Орлин Горанов на последните им снимки, които взривиха мрежата. На тях Валя Горанова, която е набор на изпълнителя и имат дълги години брак, го е гушнала така, сякаш са младоженци.

Двамата са на поредната си почивка, този път в Италия и очевидно се забавляват в компанията си, без да им е скучно. Орлин винаги е казвал, че пътешествията са една от страстите му, ако не броим музиката. И при всеки удобен случай гледа да стягат куфарите. Явно и Валя е на същата вълна.

Припомняме, че през годините са се появявали не един и два слуха за изневери на певеца като най-опашатите лъжи бяха за аферата му с Кристина Димитрова. Нещо повече - някои дори говореха, че двамата имали и незаконно дете, което оставили за осиновяване. На тези неща дуетът само се е смял през годините и продължава да твърди, че помежду им не е имало нищо повече от приятелство.

Истина е обаче, че много жени се свалят на Горанов и го преследват дори по улиците и в магазините. "Като гледам как го зяпат продавачки и чак на мен ми става неудобно. Абе, още малко и ще се разсъблекат някои от тях", смееше се преди време колежката му Мариана Попова.

Но Орлин е повече от ясен - не признава друга, освен Валя. "Пък и на тези години вече накъде?!", смее се певецът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.