Ударник: Венци Венц паряса и майката на второто си дете! (с Мая са в развод)

Венци Венц натири и втората си жена, няма равен!

https://goreshto.net/shoubiznes/udarnik-venci-venc-paryasa-i-maykata-na-vtoroto-si-dete-s-maya-sa-v-razvod/112451 Goreshto.net
Ударник: Венци Венц паряса и майката на второто си дете! (с Мая са в развод)

Венци Венц натири и втората си жена, няма равен!

Само година след раждането на второто му дете - синът му Ноа, Венци Венц би шута на майка му. Двамата с Мая са в развод като новината е потвърдена официално. Това прави Венц същински ударник и рекордьор по съсипани връзки.

Знаем, че заради Мая той остави първата си жена Мелани, която го дари с дъщеричката му Агуая. Към момента Мелани е изчезнала от полезрението на медиите и не иска и да чува за публичност, опарена от отношенията си с Венцито.

Като причина за развода с Мая се изтъква пълният банализъм - проблеми в сходството на характерите, но източници разкриват, че истината е една - Венц не може да си го държи в гащите.

"Тоя е ненормален, постоянно се занася с някоя и прави, каквото си ще. Фенки около него, колкото искаш, а той не им отказва. Що рога сложи на Мая за тази една година на сина им, не е за разправяне. А и тя се бои, че ще й лепне някоя венерическа, както се е подкарал", разкриват запознати.

Венци Венц вече стана нарицателно за несериозник и женкар, като явно е решил да става втория Благой Георгиев. За разлика от него, дуетната му половинка Павел Николов от години е във връзка с екзотичната Кристина Нгуен и двамата са още заедно.

Дали и той й слага рога като Венци обаче, си знае само Павката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.