Умилително! Благой Георгиев: Никога не съм свалял жена, защото съм много свенлив!

Благой Георгиев направо утрепа всичката риба у световния океан!

https://goreshto.net/shoubiznes/umilitelno-blagoy-georgiev-nikoga-ne-sam-svalyal-zhena-zashtoto-sam-mnogo-svenliv/122152 Goreshto.net
Умилително! Благой Георгиев: Никога не съм свалял жена, защото съм много свенлив!

Благой Георгиев направо утрепа всичката риба у световния океан!

Всичката риба в световния океан изби с изказването си Благой Георгиев. Рекордьорът по връзки, бройки, сватби, бебета и зарязани жени заяви, че видиш ли, той не бил сваляч, камо ли коцкар. Хич даже! Да не си помислите друго!

Джизъса умилително сподели, че през живота си не е налитал на дама, защото не го бивало в тези неща, много бил свенлив. "Ако щете вярвайте, но винаги жените са ме сваляли, мен ме е срам и не знам какво се прави, как да подходя, притеснявам се", каза футболистът, а потребителите едва не се побъркаха от смях.

"Горкият Благо, чак да го съжалиш! Ех, тези лоши жени, бе! Не могат да му устоят и го нападат момчето. А то, нали е добро, не може да откаже и да нарани никоя от тях, та не им се дърпа. Нека му се порадват повечко хубавици, той да не е стиснат, я", бъзикат го здраво в нета.

Вече дори започнаха да текат облози кога ли ще се появи поредната "напориста мераклийка", която да открадне нищо неподозиращия Благой от настоящата му приятелка Ивана Главчева.

Всъщност двамата вече се задържаха доста време, което не е особено типично за Джизъса, пък ще видим.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.