Уникум: Мъжете не й се вързаха, затова пък 14 патки платиха 6 бона на Виктория Капитонова - да им дрънка глупости!

Виктория Капитонова ще учи кукувиците как да правят "кавали" на мъжете и още...!

https://goreshto.net/shoubiznes/unikum-mazhete-ne-y-se-varzaha-zatova-pak-14-patki-platiha-6-bona-na-viktoriya-kapitonova-da-im-dranka-gluposti/122047 Goreshto.net
Уникум: Мъжете не й се вързаха, затова пък 14 патки платиха 6 бона на Виктория Капитонова - да им дрънка глупости!

Виктория Капитонова ще учи кукувиците как да правят "кавали" на мъжете и още...!

След скандала с легализираната пр@ституция, която Виктория Капитонова едва ли не възхвалява в мрежите, мало и голямо тръгна да обсъжда офертите на рускинята. Помним, че тя иска по 500 кинта на човек за брънч с нея, по 2 бона за вечеря, 3 000 лева за цяла вечер и 10 000 за половин година менторство от нейна страна.

Тая работа звучи толкова откачено, че само дебил би се вързал на въдицата на алчната и меркантилна Капитонова, която за някой лев и родата си ще продаде. И да - разбираемо, до момента мъже не са се появили и не са проявили интерес. Ноо... намериха се 14 патки - както масово ги наричат в нета, които събрали парички и платили на Викито 6 бона, за да прекарат уикенд с нея в скъп хотел.

Въпросните кукувици са още гимназистки, поне така се твърди от запознати и много от тях не искат да си казват имената за мрежите, за да не им се смеят. Учели в частни колежи и разбира се, мама и тате били фрашкани с пари. Затова и момите си набелязали Капитонова, която щяла хем да ги забавлява, хем да им даде полезни съвети за правенето на "кавали" и удоволствията в "задния двор".

Както знаем, самата Виктория се похвали навремето, че е била на специален курс по правене на фел@цио и научила много неща и тънкости в занаята от него. А сега с радост ще ги предаде и на ученичките си, еле след това щедро заплащане.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.