УНИКУМ! Мегз мина на жени: Обясни се в любов на чалгаджийка Лияна!

Мегз и Лияна ли ще са новата светска двойка, майтапят се в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/unikum-megz-mina-na-zheni-obyasni-se-v-lyubov-na-chalgadzhiyka-liyana/137707 Goreshto.net
УНИКУМ! Мегз мина на жени: Обясни се в любов на чалгаджийка Лияна!

Мегз и Лияна ли ще са новата светска двойка, майтапят се в нета!

Миглена Каканашева - Мегз не спира да изумява и като че ли сън не спи, за да се чуди каква идиотия да измисли за следващи ден. И не, не обиждаме дизайнерката от Раковски, но напоследък постовете й в нета са повече от налудни, което е мнение на болшинството потребители.

След като се обясняваше напоително в любов на самата себе си, после се заравяше жива в земята, сега Мегз я изби на любовни чувства към друга жена. Вярно е, че с мъж не сме я виждали от години и няма индикации да я видим скоро, така че като нищо е преоткрила собствения си пол, смеят се фенове.

А бомбата е името на жената, на която Каканашева се обясни - става дума за чалгаджийката Лияна, братовчедката на Коцето. Лияна пусна своя снимка в мрежата, както обикновено, а Мегз се възнесе до небесата.

"Обожавам те, мила моя! Ти си божествена, нежна, изящна и прекрасна. Това не са просто снимки, от тях лъха толкова много женственост, нежност и любов. Ти си вдъхновение и в теб е събрана цялата божественост", каканиже Каканашева.

Разбира се, Лияна не остана по-долу и счете за необходимо и възпитано да отвърне с подобни суперлативи. "Ти си божествено създание и ти си повече от муза, мила. От теб извира всичката мъдрост и красота, обожавам те", върна й го Лияна, а на потребителите им се доповръща от цялата тази показност и лицемерие.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.