УНИКУМ: Не е за вярване в какъв вид се показа палавата Валерия от "Ергенът" 3! (СНИМКИ)

Валерия Дакова не спира да провокира и да дразни хейтърите!

https://goreshto.net/shoubiznes/unikum-ne-e-za-vyarvane-v-kakav-vid-se-pokaza-palavata-valeriya-ot-ergenat-3-snimki/140345 Goreshto.net
УНИКУМ: Не е за вярване в какъв вид се показа палавата Валерия от "Ергенът" 3! (СНИМКИ)

Валерия Дакова не спира да провокира и да дразни хейтърите!

Тя със сигурност ще бъде една от най-дълго помнените ергенки и от трите сезона на формата, че и от следващия дори. Да, говорим за изкусителката Валерия Дакова, която беше най-младата в имението, но с най-голям плам и енергия от всички.

Вал успя да разгорещи на няколко пъти дървения Алек Младенов до степен на сериозна опасност и мнозина наистина повярваха, че двамата са го направили в морето по време на онази скандална вечеря, която помним...

Е, не би. Дакова търси по-силен и уверен мъж от синеокото чедо на Ксения Младенова, а и самият той вече е обвързан - с кака си Царина Рускова. Валерия не е отваряла и дума за ергена след излизането си от предаването и се занимава с моделството, реклами и инфлуенсърство.

На една от последните си снимки в нета обаче, Валерия се показа във вид, който потресе мнозина. Тя де факто прилича на клошар - не просто със скъсани дънки, а направо разпрани, едва се държат на задника й. Не знаем колко пари е дала Дакова за това "модерно нящо", но феновете масово я съветват да го изпрати там, където му е мястото - в коша.

Фурията обаче се кефи максимално на хейтърите и ги уведомява, че докато те я плюят, тя се радва на новите си придобивки вкъщи и се кани да вземе акъла на всички в клуба.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.