УНИКУМ: Нойзи кара Мария Игнатова да му изпълнява командите! (тя слушка и продължава да го издържа)

Мария Игнатова не спира да се води по акъла на Нойзи!

https://goreshto.net/shoubiznes/unikum-noyzi-kara-mariya-ignatova-da-mu-izpalnyava-komandite-tya-slushka-i-prodalzhava-da-go-izdarzha/144317 Goreshto.net
УНИКУМ: Нойзи кара Мария Игнатова да му изпълнява командите! (тя слушка и продължава да го издържа)

Мария Игнатова не спира да се води по акъла на Нойзи!

Не е за вярване, че Мария Игнатова се е превърнала във "вярно добиче" на мъжа си. Ивайло Цветков - Нойзи до такава степен й е промил мозъка, че блондинката го е приела едва ли не за житейски гуру и следва всяка една негова препоръка или указание.

Знаем, че Нойзи се изживява като супер интелектуалец и крайно възвишен човек (толкова възвишен, че да се хване на сериозна работа за него е обида, но това е друга тема) и от доста време насам обяснявал на Игнатова как тя трябва да бъде на нивото му. Да се развива демек...

Затова и новото хоби на Марийка е да посещава галерии и да се взира в изложените там творби. Колкото по-абстрактни и неразбрани са те, толкова по-добре за мъжа й сноб.

"Преди не беше такава, но сега я гледаме как постоянно търчи по галерии и разглежда картини и скулптури. Разбира се, това е прекрасно и е необходимо за културното и духовно развитие на всеки човек, но не и когато е под нечие давление. Не стига, че тя го издържа и реално му поема едно 90% от разходите, ами и ще й дава акъли и ще се прави на по-умен от нея", възмущават се близки до Игнатова.

Друг е въпросът дали тя може да осъзнае това, или просто е твърде заслепена от фалшивия блясък на мъжлето си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.