Уникум: Нойзи заведе Мария Игнатова на море през октомври, че е по-евтино!

Ивайло Цветков - Нойзи се оказа страшна пинтия!

https://goreshto.net/shoubiznes/unikum-noyzi-zavede-mariya-ignatova-na-more-prez-oktomvri-che-e-po-evtino/118624 Goreshto.net
Уникум: Нойзи заведе Мария Игнатова на море през октомври, че е по-евтино!

Ивайло Цветков - Нойзи се оказа страшна пинтия!

Истинска пинтия се оказа Ивайло Цветков - Нойзи и това не е тайна за никого, при това от доста време. Както знаем, провъзгласеният за гениален културтрегер се навря да живее в бащината къща на жена си Мария Игнатова още след сватбата и през ум не му мина той да й осигури дом, както подобава.

В "Черешката на тортата" пък се видя как блондинката върши цялата работа в кухнята и домакинството, а мъжът й само седи, чеше се и я хвали. Че то и баба знае така... За скъпи подаръци и романтични изненади и дума не може да става, след като навръх рождения ден на Мария, Нойзи се "отсрами" само с едни китки.

А сега се оказа, че я е завел на море през октомври, щото било по-евтино, както се бъзикат близки до двойката източници. Не е ясно къде са на море двамцата, фенове предполагат, че може да е в Турция, но според други, нашето море също е опция, заради топлите дни напоследък.

Мария Игнатова качи снимки със син бански и заяви, че за първи път й се случва да плажува през октомври, но й харесало. "Че как няма да й хареса, като е луднала по тоя Нойзи и изобщо не проумява каква е циция?!", коментират потребители в нета.

А други шушукат, че на тези кадри Мария им се струва доста наедряла. Дали пък наистина този път не е бременна?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.