Уникум!! Пак ли го прибра: Джизъса се показа с Ивана, иска й прошка на Роженския манастир!

Джизъса и Ивана показаха, че отново са заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/unikum-pak-li-go-pribra-dzhizasa-se-pokaza-s-ivana-iska-y-proshka-na-rozhenskiya-manastir/126748 Goreshto.net
Уникум!! Пак ли го прибра: Джизъса се показа с Ивана, иска й прошка на Роженския манастир!

Джизъса и Ивана показаха, че отново са заедно!

Отново са заедно. За шок и ужас на всички нормални хора, след като и двамата първоначално уж потвърдиха, че са скъсали, днес Джизъса и Ивана Главчева се прегърнаха отново. И това ако не е луда работа, здраве...

Двамата не бяха пускали общи снимки или статуси от Нова година, а днес го направиха като изявление и потвърждение, че са влюбени и щастливи заедно. "Да се знае" - написаха те под фотото, на което са гушнати, а мястото е Роженския манастир.

Като знаем колко набожен е Благой Георгиев, ясно е кой е дал идеята за екскурзията и за направата на снимката, разбира се. Мнозина се майтапят, че Благо толкова е сгазил лука пред Ивана, че я води на Свети места, за да й се извини и да иска прошка.

Ако забелязвате, на кадъра и двамата са усмихнати, но някак насила, нищо общо с естествения слънчев и щастлив вид на някого. Особено на Главчева й личи отдалеч, че се хили "като за снимка". А дори и футболистът е различен от обикновено, не е така "озъбен".

"Вероятно са още на пробен период и си личи. Не могат да излъжат всички, само простите ще им се вържат", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.