Уникум: Видът на Симона Загорова - тежка анорексия или фотошоп извр@щение?! (СНИМКИ)

Симона Загорова не просто се оля, тя се о@ка!

https://goreshto.net/shoubiznes/unikum-vidat-na-simona-zagorova-tezhka-anoreksiya-ili-fotoshop-izvr-at-shtenie-snimki/114545 Goreshto.net
Уникум: Видът на Симона Загорова - тежка анорексия или фотошоп извр@щение?! (СНИМКИ)

Симона Загорова не просто се оля, тя се о@ка!

"Мони, Мониии... този път не се оля, този път се о@ка, ама здравата замириса!" - така подигравателно коментират в нета едни от последните снимки на Симона Загорова, които са извън всяка човешка реалност.

Сляпо ли е това момиче, глупаво ли е - очевидно не. Но явно така се е вманиачила по масовата истерия да не си себе си в мрежата, че изкукурига напълно.

Вижте снимките й и кажете това нормална жена, с пропорционално и здравословно телосложение ли е?! Разбира се, че не. И тук изниква въпросът - Мони, така като те гледаме, какво е това - тежка анорексия или фотошоп извр@щение?

Убедени сме, че е второто, защото при всичките си появи на екран, Загорова изглежда видимо по-дебела от Глория. И добре, че не е болна, разбира се, но я съветваме да си отправи мисленето, че ще изгори като Андреа.

"Абе, гледайте й краката, корема и всичко изобщо. Прави се, че се е "сгънала", но реално е орязала цялото си тяло, съвсем цялото. Тази или страда от зверски комплекси, или е оглупяла на зряла възраст, защото като по-малка не беше такава, бе", коментират потребители в нета.

И наистина сякаш с всеки ден Симона прави все по-големи тъпотии от мания да е хубава.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.