Унищожи ги: Георги Христов попиля "Гласът на България"! (виж как ги нарече)

Георги Христов даде да се разбере, че предаването не става за нищо!

https://goreshto.net/shoubiznes/unishtozhi-gi-georgi-hristov-popilya-glasat-na-balgariya-vizh-kak-gi-nareche/117204 Goreshto.net
Унищожи ги: Георги Христов попиля "Гласът на България"! (виж как ги нарече)

Георги Христов даде да се разбере, че предаването не става за нищо!

Георги Христов отново показа острия си език и това, че изказва мнението си, без да се вълнува "какво ще си кажат хората"... Той погна (за поредна година, между другото) формата "Гласът на България" като отново даде да се разбере, че от чисто музикантска гледна точка, това е просто убиване на време...

Христов е явно недоволен и от качествата и липсата на талант на някои от одобрените от менторите участници, но и от самите тях. Визираме Дара, която беше "захапал" преди година отново. Мнението му съвпада с това на много зрители, разбира се, които не спират да се дивят и маят що чини Дарина Йотова като жури в предаване, в което много от участниците пеят по-добре от нея.

Но да оставим Дара настрана... Георги Христов заяви в нета, че форматът като цяло е на ниво "цирконий", защото брилянтите са скъпи. Той обясни, че е все едно да излезе на концерт и да го изнесе на пълен плейбек.

"Все едно да бъда буфосинхронист. Съжалявам, но това не бих си позволил. Явно обаче вече няма ценители на истински диаманти и скъпоценности", пише певецът.

А под коментарите му потребители са напълно съгласни с него и изпратиха журито да продава краставици. Включи се и актьорът Стефан Рядков, който потвърди, че за жалост, истински певци вече има все по-малко.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.