Успя: Ненчо Балабанов избърза с бебето, за да не го зареже младата Катрин!

Ненчо Балабанов бил толкова влюбен в жена си, че треперил да не го зареже!

https://goreshto.net/shoubiznes/uspya-nencho-balabanov-izbarza-s-bebeto-za-da-ne-go-zarezhe-mladata-katrin/113745 Goreshto.net
Успя: Ненчо Балабанов избърза с бебето, за да не го зареже младата Катрин!

Ненчо Балабанов бил толкова влюбен в жена си, че треперил да не го зареже!

Ненчо Балабанов и Катрин Русева ще си имат бебе. Това е новината на деня, която самите те обявиха в мрежата, както и това, че бременната Катрин очаква момиченце. Разбира се, това е нещо прекрасно, но мнозина се озадачиха, че се случи така бързо. Още повече, че Катрин е с цели 13 години по-млада от 43-годишния Ненчо и доскоро не бързаше да бременее.

Близки до имитатора на Бойко обаче разкриха причината за "бързането" и споделиха, че за бебето е напирал Балабанов. Актьорът отлично е наясно, че за мъжете не е проблем да правят деца и до преклонна възраст, но в ума му било друго - тревога за Катрин.

"Ненчо е толкова влюбен в нея, че започна да го тресе шубето. Страх го е тя да не си падне по някой по-млад от него, по някой от тези мускуляги, дето се пъчат в нета и да го зареже. Затова, честно казано, нямаше търпение да я забремени. Защото е наясно, че тя е свястно момиче и ще си гледа семейството и детето", разказват източниците.

Е, желанието на Ненчо се сбъдна и в момента Русева е в шестия месец. Бебето трябва да се роди през късната есен, а за името му още се чудят и двамата.

Припомняме, че Ненчо има един голям син от първия си брак, а преди Катрин имаше връзка с певицата Йоанна Драгнева, но така и не стигнаха до женитба, камо ли до общо дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.