Уволненият Цитиридис изрева: Каква е тази порн*графия с цените на жилищата?! Аз къде да живея?!

Николаос Цитиридис иска да си купи апартамент, но не може!

https://goreshto.net/shoubiznes/uvolneniyat-citiridis-izreva-kakva-e-tazi-porngrafiya-s-cenite-na-zhilishtata-az-kade-da-zhiveya/125250 Goreshto.net
Уволненият Цитиридис изрева: Каква е тази порн*графия с цените на жилищата?! Аз къде да живея?!

Николаос Цитиридис иска да си купи апартамент, но не може!

Николаос Цитиридис пак напомни за себе си в мрежите, а поводът отново бе - да се оплаче и да протестира. Припомняме, че преди седмици той недоволно призна, че трябва да се върне в градския транспорт, след като беше уволнен изненадващо от Би Ти Ви, която спря предаването му.

Последното шоу на гърка се излъчи през декември миналата година, а след това и до ден днешен той все още е без работа. Цитиридис беше забелязан дори в сградата на конкурентната национална ТВ - БНТ, но по всичко личи, че и там са му затръшнали вратата, поне засега.

Последният пост на Николаос звучеше сърдито и недоволно, но тук вече всички го подкрепяме, защото касае непосилните и крайно завишени цени на имотите у нас.

"Как може такава наглост?! Как е възможно за едно мижаво апартаментче в "Бъкстон" да искат 200 бона цена?! Това не е лакомия, не е алчност, това е престъпление! Гаврят се с хората, които какво да правят, къде да живеят - ще станем като в чужбина, всеки под наем и да се оправя, както може", гневи се Цитиридис.

А някои го попитаха защо не е пестил от заплатата, която е получавал в Би Ти Ви и която определено не е била като тези на "простосмъртните".

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.