Уж пари нямаше: Откъде Валерия Георгиева взима по 10 бона на месец за приюта си?! (не е от Евгени)

Валерия Геогиева сама призна, че приюта струва поне 10 000 месечно!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzh-pari-nyamashe-otkade-valeriya-georgieva-vzima-po-10-bona-na-mesec-za-priyuta-si-ne-e-ot-evgeni/123734 Goreshto.net
Уж пари нямаше: Откъде Валерия Георгиева взима по 10 бона на месец за приюта си?! (не е от Евгени)

Валерия Геогиева сама призна, че приюта струва поне 10 000 месечно!

Поне 10 000 на месец - за храна, за лекарства, за отопление, за всички други разходи, струва приютът за кучетата и котките на Валерия Георгиева. При това тя добави, че тази сума е минимумът.

При все, че неотдавна тя ревеше в мрежата, че пари няма и че може да се наложи да затвори приюта и търсеше финансова помощ от познати и непознати, странно е как проблемът вече е решен. Сигурно е едно - парите не идват от джоба на Евгени Генчев или на богатото му семейство - категорично.

Появиха се подозрения, че Валерия, която все по-често се снима разголена и в твърде предизвикателни пози, се е навряла в някой сайт, където вади добре пари от това да си показва даденостите.

Други пък направо я определиха като държанка, която за парлама се прави на сериозна и на годеница на Генчо, но когато са разделени, заработва яката по другия начин.

Всъщност за тези неща доказателства няма и може да са просто плод на завистта на хейтърите, които тя има в изобилие. В мрежата съществуват групи на "Ергенът", в които потребители масово продължават да вадят снимки на Валерия и да я плюят до откат. Защо - само те си знаят.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.