Ужас: Джулиана Гани ще се удуши в собствените си бомби! (ШОК СНИМКИ)

Джулиана Гани се е наляла със силикон до пръсване!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-dzhuliana-gani-shte-se-udushi-v-sobstvenite-si-bombi-shok-snimki/126742 Goreshto.net
Ужас: Джулиана Гани ще се удуши в собствените си бомби! (ШОК СНИМКИ)

Джулиана Гани се е наляла със силикон до пръсване!

С право все повече хора наричат Джулиана Гани не "силиконката", а "пластмасата". Разбираме да си направиш някое и друго подобрение, но пловдивчанката вече прилича на ходеща реклама на клиника за пластична хирургия, да не кажем направо на извънземно.

По нея не е останало нищо от рождението й, всичко е пипано, променяно, деформирано дори... А последните снимки, които качи днес, накараха мнозина да се запитат как живее с тези любеници в деколтето?!

Дали Гани си е слагала още силикон, не е ясно, но предполагаме, защото тя аха да се удуши сама с бомбите си. Въпросните вече й стигат до главата и изглеждат като всичко друго, но не и като нещо естетично и красиво. Потребители се питат как мъжът й си ляга с нея и в каква поза практикуват секса двамата.

"Той на тая отгоре ако й легне, ще я спука. А и балконите й така ще го повдигнат, че ще се залепи у тавана. Сигурно тя го язди нон-стоп, но като му се разтресат тези дини отгоре, дали й вижда муцуната?", чуди се потребител.

А друг веднага му отвръща, че е по-добре да не й вижда "сурата", защото устата й приличала на удушено с ласо прасе.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.