Ужас: Фенове попиляха Ивана, както никога! (певицата се чуди откъде й е дошло - СНИМКИ)

Ивана не може да повярва, че й се случва това с феновете!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-fenove-popilyaha-ivana-kakto-nikoga-pevicata-se-chudi-otkade-y-e-doshlo-snimki/110063 Goreshto.net
Ужас: Фенове попиляха Ивана, както никога! (певицата се чуди откъде й е дошло - СНИМКИ)

Ивана не може да повярва, че й се случва това с феновете!

Ивана безспорно си е заслужила и наградите, и любовта на публиката през годините. И особено прозвището "певицата на народа", което говори много. Хората я обичат, пеят песните й, повечето от които са хитове. Или поне бяха. Защото новата й песен "Жена за милиони", която е в дует с Мануел Амети, изкърти мрежата от коментари, но в отрицателния смисъл.

Ивана със сигурност се е надявала, че парчето ще се хареса на аудиторията й, но честно казано, не е ясно на какво основание. Защото то няма нищо общо със старата Ивана, с това, което обичат и са свикнали да слушат хората от нея.

Докато предишните й хитове определено се гордееха със смислени текстове или поне веселяшки, но сладурски думички и мелодии, то тази песен е откровена простотия и безумие. Нито музиката, нито текстът са на ниво, даже отвратиха публиката.

А админите на Ивана се видяха в чудо да следят и да трият кофти коментари, но не смогват - потребителите са повече и са по-бързи. Хората масово осъдиха любимката си, че се е пуснала по "лекото" и е издала страшна боза, тъпа при това, само и само да издаде нещо.

"Ивана, това не си ти и го казвам с болка. Израсла съм с песните ти, които имаха смисъл, имаха живот, плакала съм и съм се радвала с тях, но това... Това е нечувана простотия и пошлост. Не го прави повече, не ти отива", пишат в нета почитатели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.