Ужас: Мария Бакалова изрече немислимото! Застраши ли сама връзката си с Валери?!

Мария Бакалова каза това, което никога не бива да изрича!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-mariya-bakalova-izreche-nemislimoto-zastrashi-li-sama-vrazkata-si-s-valeri/119787 Goreshto.net
Ужас: Мария Бакалова изрече немислимото! Застраши ли сама връзката си с Валери?!

Мария Бакалова каза това, което никога не бива да изрича!

Фенове на Мария Бакалова са в потрес и стискат палци за бъдещето на връзката й с Валери Григоров. Да, преди дни всички разбрахме, че новината за уж разпадналите се отношения между двамата, е пълна лъжа и измислица. Лично Мария и Валери опровергаха слуховете, а после се включи и бъдещата свекърва Мария Гроздева.

Днес обаче Бакалова направи нищо, което никога не се прави. А именно - изрече думата, за която болшинството хора са суеверни и не смеят да я произнесат, особено ако нещо им е наистина важно.

А Мария го направи. Тя заяви, че "Никога няма да се раздели с Валери!". Бакалова натърти на "никога", което втрещи последователите й. Защото е казано много, много отдавна - никога не казвай "никога"! Не и ако не искаш да видиш как съдбата ти се смее и ти показва, че се случва точно обратното.

Именно това написаха фенове на Мария Бакалова и я посъветваха моментално да си върне назад изречените думи, че и да се завърти три пъти и да метне сол през рамо.

"Да, може и да е суеверие, но суеверията са станали такива на база реалност и потвърдени истини. Мария бързо е забравила някои обичаи в България, но е добре да си ги припомни, особено ако са свързани с любовта й", пишат потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.