Ужас: Сашо Кадиев скочи срещу Валерия Георгиева в ефир, тя се разрева! (ВИЖ ТУК)

Валерия Георгиева повече няма да стъпи при Сашо Кадиев!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-sasho-kadiev-skochi-sreshtu-valeriya-georgieva-v-efir-tya-se-razreva-vizh-tuk/111504 Goreshto.net
Ужас: Сашо Кадиев скочи срещу Валерия Георгиева в ефир, тя се разрева! (ВИЖ ТУК)

Валерия Георгиева повече няма да стъпи при Сашо Кадиев!

Шок и ужас беше срещата на Сашо Кадиев с Валерия Георгиева в ефир. Победителката от "Ергенът" трябваше да гостува в студиото заедно с годеника си Евгени Генчев, но кой знае защо той не се появи. Тя също не даде смислено обяснение на водещия, който така се вбеси, че си го изкара на нея.

Явно Мамин Сашко очакваше пианиста, за да проведе по-интересен и смислен разговор с него, а не само да дъвче до втръсване маниите на Валерия по кучета, животни и веганство. И когато това не стана, той я заяде жестоко именно за тях.

Сашко върна лентата назад към предаването, където Валерия отказа да издои козата и се заяде с веганите. Кадиев не само даде да се разбере, че не одобрява този начин на мислене, защото той вреди и на самото животно, но буквално й го изкрещя на няколко пъти.

Водещият даде и други примери за абсурдността на веганите, на които Валерия не успя да се защити и да отговори убедително. Това видимо я разстрои и се видя ясно, че очите й се напълниха със сълзи. Настроението в студиото беше ужасно, тя бе тъжна през цялото време, а Кадиев намусен, все едно светът му е крив.

Валерия едва дочакала да си тръгне от предаването, за да обещае категорично пред близките си, че повече кракът й няма да стъпи там.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.