Ужас: Страшно нещо се случва с Яна Маринова! (актрисата не е на себе си)

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-strashno-neshto-se-sluchva-s-yana-marinova-aktrisata-ne-e-na-sebe-si/47357 Goreshto.net
Ужас: Страшно нещо се случва с Яна Маринова! (актрисата не е на себе си)

Яна Маринова разкри нещо страшно за себе си!

Яна Маринова е сред обичаните родни актриси, а и определено винаги е изпъквала не като лигла, а кто мъжко момиче. Знаем, че тя не само играе, но и танцува, добра акробатка е и дори се е снимала в каскадьорски сцени, което никак не е лесно и често срещано.

Заради всичко това мнозина не могат да повярват, че ужасът, който се случва с нея в момента е истина. Но се оказа така. Яна Маринова е била нападната и държана в плен на паник атаки в течение на месеци. Била е изключително зле и това разкри самата тя в поста си в нета.

Вярно е, че от доста време насам актрисата сякаш се беше скрила и не напомняше за себе си. Причината вече е известна – борела се е с атаките и засега поне смята, че ги е овладяла. Маринова сподели, че когато ти се натрупа доста стрес и напрежение, трябва винаги да намираш отдушник за тях и да изливаш чувствата си, не да ги таиш. Защото иначе идва момент, в който просто експлоадираш и се превръщаш в развалина, дори и психически.

“Надявам се да съм го минала, всичко да е зад мен, но признавам ви, хора, действително си беше страшно”, споделя чаровната Яна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.