Ужас: Тази снимка на Карен Хачатрян взриви мрежата! (как ще реагира Златка Райкова?!)

Карен Хачатрян буквално потресе нета с постъпката си!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-tazi-snimka-na-karen-hachatryan-vzrivi-mrezhata-kak-shte-reagira-zlatka-raykova/110700 Goreshto.net
Ужас: Тази снимка на Карен Хачатрян взриви мрежата! (как ще реагира Златка Райкова?!)

Карен Хачатрян буквално потресе нета с постъпката си!

Карен Хачатрян се прочу покрай връзката си с една от най-видните плеймейтки ветеранки - Златка Райкова. Двамата не само са заедно, но вече имат и дете, своя син, когото кръстиха на татко му - също Карен.

Е, очаква се, че когато станеш родител, ще улегнеш, ще бъдеш няколко идеи по-разсъдлив и отговорен, но това явно не важи за арменеца, поне на този етап.

Снимка на Хачатрян или по-точно на скъпата кола на Хачатрян, шокира всички. Возилото, което струва около половин милион лева, се оказа смачкано на тенекия. Бронята, фаровете, задният капак - всичко е станало леш. Каква е причината, може би Карен ще уточни, или пък Златка, но истината е, че това не му е за първи път.

Бившият тенисист се слави с любовта към лукса и към скъпите автомобили, които управлява с рекордна скорост. Ако не фучи със сто или 120, все едно не шофира, коментират очевидци, ставали многократно свидетели на навиците на Карен.

"Ами ако в колата с тях е и бебето, пак ли така ще кара?! Какво ще стане тогава, ако не дай си Боже, се удари или от високата скорост не може да реагира навреме и да контролира колата си?! Ако съм на Златка, ще му вдигна страшен скандал и няма да се кача при него, докато не поумнее", пишат потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.