Ужас: Васил от Хелс Китчън шокира с разкрития за крясъците и истериите на шеф Ангелов!

Васил от Хелс Китчън издаде пикантни подробности в ефир!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-vasil-ot-hels-kitchan-shokira-s-razkritiya-za-kryasacite-i-isteriite-na-shef-angelov/110193 Goreshto.net
Ужас: Васил от Хелс Китчън шокира с разкрития за крясъците и истериите на шеф Ангелов!

Васил от Хелс Китчън издаде пикантни подробности в ефир!

Васил от Хелс Китчън едва ли ще се радва на симпатиите на шеф Ангелов, след като напусна формата и побърза да се "оплаче" от него. И то не на някой близък човек, а директно в ефир, пред Гала.

Васил разказа, че само този, който е бил вътре в ситуацията, който е прекарал месеци наред в стреса на "Кухнята на ада", знае за какво всъщност става въпрос. Той потвърди, че крясъците и виковете на Виктор Ангелов са били ежедневие, а не просто режисирани кадри по време на два-три кадъра.

"Може би и вероятно трябва да е така, все пак това е идеята на предаването и не е лесно. Благодарен съм на шеф Ангелов за много неща, които научих, но не можах да свикна с тези истерии. Обичам да работя спокойно, в приятна и любезна, възпитана среда. Така беше при шеф Андре Токев", сподели Васил, от което стана ясно, че е работил преди време лично за Токев.

Там нямало нито повишаване на тон, нито обиди, камо ли чупене на чинии и изхвърляне на храна по главите на готвещите. Васил съжалява, че не е стигнал до финала, но и призна, че вече става непосилно трудно и надали щеше да стигне до чека за стоте бона.

Бъдещите му планове усмихнаха Гала, защото той сподели, че първо ще присъства на бала на Цветомира от Враца. "Абитуриентка е тази година, покани ме и й обещах да отида. А после работата продължава. Ще замина за морето и ще отворя ресторантчето си за сезона", каза Васил.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.