Ужас: Жената на Джуди Халваджиян получила мозъчен кръвоизлив при раждането!

https://goreshto.net/shoubiznes/uzhas-zhenata-na-dzhudi-halvadzhiyan-poluchila-mozachen-kravoizliv-pri-razhdaneto/51219 Goreshto.net
Ужас: Жената на Джуди Халваджиян получила мозъчен кръвоизлив при раждането!

Жената на Джуди Халваджиян едва оцеляла при раждането на дъщеря им!

Елена Халваджиян - жената на продуцента Джуди Халваджиян разтърси мрежата днес - на Деня на здравния работник. Тя сподели нещо, за което не беше признавала досега:

"29 май 2009. Тогава се роди моята Беа. Тогава се случи още нещо, което с течение на времето разбрах, колко много ме е променило. Тогава, освен че прегърнах и вдишах от най-хубавото нещо, което може да се случи на човек, получих и още един подарък от природата - мозъчен кръвоизлив.

Като пиша "подарък" - имам предвид точно това! Защото точно тоя кръвоизлив ми помогна да опозная себе си, капацитета, възможностите си и да разбера на какво съм способна в тоя живот. Затова съм благодарна. Но постът е за друго. Без да влизам в детайли, искам да Благодаря с ума и сърцето си на Лекарите в неврохирургията на ВМА, които направиха всичко, за да мога да обичам детето си в днешния ден. Които направиха всичко, за да мога да се радвам на живота си, да дишам тоя мръсен софийски въздух, който толкова харесвам. За да мога да тракам по клавиатурата и да ви занимавам със себе си! Благодаря, че спасихте живота ми! Благодаря, че не ми се смяхте, когато бях изпаднала в истерия заради лудия гълъб, влезнал през прозореца в стаята ми и заради това, че си бях въобразила, че ще изкълве дренажите, които стърчаха от главата ми в онзи момент. Благодаря, че има хора като вас - безкористни, за които да си Лекар е не просто професия, а призвание! Пиша това точно сега, защото в този момент е важно да подкрепим всички, които се борят за живот - нашия, на нашите близки или приятели! Затова тая вечер с моята Беа пак ще сме на балкона. И ще ви ръкопляскаме, и ще пеем. Щото ако не бяхте вие, моята Беа сега нямаше да има майка", разкри жената на Джуди Халваджиян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.